Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
David
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:53 am Předmět: |
|
|
moc děkuji za odpověd mam takovou televizi prvně a nevědel jsem to mam ještě jednu otazku fungujou mi HD programy ČT a NOVA a chci se zeptat oni v HD vysílaj furt??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Viky
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
taipan napsal: | Samsung nebo SONY.
1. Všechny jejich modely jsou vybaveny kabelovými digitálními tunery DVB-C.
2. DVB-C tunery jsou softwarově lokalizovány pro ČR. Na rozdíl od Panasonic, Philips, LG a další, kde tunery pro ČR lokalizovány nejsou a s jejich zprovozněním a naladěním jsou problémy a není to úplně triviální.
3. Bezproblémové ladění.
4. Kvalitní obraz. |
Dobrý den,
uvažuji, že si koupím tv s vestavěným DVB-C tunerem. Na začátek musím řící, že preferuji LG. Vybranou mám plazmu LG 50 PK760. Vím ale, že tuner není lokalizován pro ČR a musí se ladit Finsko nebo Švédsko. Byl jsem se zeptat v Ellexu a bylo mi sděleno, že zatím neměli jediný problém s nalazením kab.tv od Elsatu na televizích LG. Chci se zeptat, zda má někdo jinou zkušenost. Mám mít obavy z toho, že budou problémy s nalazením a zprovozněním?
Děkuji a přeji hezké svátky |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 6:01 pm Předmět: Viky |
|
|
Myslím, že problémy nebudou. S Ellexem v této věci spolupracujeme (dělají testy kompatibility televizí různých značek a modelů s naší DVB-C nabídkou) a žádné potíe nehlásili. Ale samozřejmě úplnou jistotu vám asi nikdo nedá, dokud to nevyzkoušíte naostro. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
taipan Moderátor
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 1446 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 6:03 pm Předmět: David |
|
|
Programy NOVA HD a ČT HD nabíráme ze satelitu a vysílají samozřejmě trvale. Ovšem nativního HD obsahu je na nich jako šafránu, vše ostatní je přepočítáváno (upscaling) z běžného SD rozlišení. _________________ taipan, technik ELSAT s.r.o.
Zdejší neomezený despotický vládce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Viky
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď. Určitě dám vědět, jak to funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Viky
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak tv LG 50 PK760 koupena, zapojena a funguje zatím perfektně, až na diakritiku. To je ale způsobeno tím, že jsem musel ladit DVB-C tuner na Finsko. Jinak obraz v digitálu pěkný, ale v HD rozlišení přímo skvělý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|